Gezegende adventstijd!

De zusters clarissen en de minderbroeders franciscanen van Assisi aan de Maas wensen u allen een goed begin van de Advent!

Vandaag is de Advent begonnen, een tijd van verwachting. We verwachten de komst van de Heer, het Kind met Kerst, maar ook nu anno 2016 in ons eigen leven. We zijn daarmee vol verwachting, net als Maria.

adventsgroet

2-angela-en-emmanuelDe zusters Clarissen plaatsen de komende advents- en kerstperiode dagelijks een advent- / kerstmeditatie op hun website.

angela-en-emmanuel

De introductie en de eerste meditatie vindt u als u op de onderstreepte blauwe woorden in deze zin klikt (let op! Soms hebben de meditaties meerdere pagina’s, u gaat naar de volgende pagina door op de pijl rechts van de icoon van Clara te klikken). Wilt u de meditaties dagelijks in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar retraitemetclaravanassisi@gmail.com onder vermelding van uw naam en e-mailadres.

De kerken en scholen in en rond Megen houden weer een inzameling voor de Voedselbank Oss. Ook de minderbroeders doen weer mee. Achterin onze kloosterkerk vindt u manden waarin u uw producten kunt achterlaten. Ook vindt u daar een lijstje welke producten gewenst zijn; dit heeft vooral te maken met de houdbaarheid van de producten.logo-voedselbank-oss

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gezegende adventstijd!

  1. P.c. Snaterse zegt:

    Dank je wel.
    Ook voor jullie uiteraard!

    Groet Cor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s