Opening Clara en Franciscustentoonstelling Noorden

In de Sint Martinuskerk, deel van de Claraparochie (op haar beurt weer deel van de Franciscus- en Clarafederatie), in Noorden (gem. Nieuwkoop) werd gisteren met een feestelijke Woord- en Communieviering, waarin diaken André van Aarle voorging,  de tentoonstelling “Clara en Franciscus” geopend.

Om informatie hierover in te winnen hadden de organisatoren contact gehad met ons, de zusters en de broeders. Bij de broeders zijn Wil Knaap, Jan van Capel en Jan Tersteeg, ook langs geweest. Daarom waren wij uitgenodigd voor de opening. Br. Hans-Peter ging namens de communiteit heen en opende met een kort interview en het inzegenen van de tentoonstelling samen met diaken Van Aarle de tentoonstelling. Daarna was er koffie met koekjes; zelfs die waren in stijl!

De tentoonstelling is een lust voor het oog en bevat enkele levensgrote nagemaakte scenes uit het leven van Franciscus en Clara, enkele bijzondere voorwerpen, het Zonnelied en het Tauteken.

De tentoonstelling is elke dag tussen 14:00 en 16:00 te bezoeken in de St. Martinuskerk (Simon van Capelweg 62) in Noorden (gemeente Nieuwkoop). Het is zeker de moeite waard om er even voor om te rijden!

Beste André, Wil, Jan, Jan, Jan, Jan, Ans, Emmie en alle anderen… hartelijk dank voor het goede ontvangst!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Foto’s Jan Tersteeg en Han Bartels

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s