Franciscaans Jongeren Treffen (FJT) 2014

Fjt -2014

Dat is het thema van het Franciscaans Jongeren Treffen (FJT) 2014. Een weekend speciaal voor jongeren die samenkomen in de Franciscaanse geest. Er is ruimte voor plezier, uitwisselen, voor gebed, nieuwe vriendschappen, inspiratie en blijdschap! Dat is immers de ware betekenis van het griekse ‘euangelion’; het evangelie is een goede en blijde boodschap! Wij hebben een blij geloof! We verdiepen ons samen in wat dat voor ons betekent en hopen daarvan ook iets uit te stralen naar de wereld.

Het FJT wordt dit jaar al weer voor de 15e keer georganiseerd door broeders Franciscanen en enkele jongeren, in samenwerking met de zusters Clarissen. Ieder jaar opnieuw komt er gevarieerde groep jongeren; sommigen komen voor het eerst, anderen komen al jaren. De één is afkomstig uit de PKN, de ander uit de Rooms Katholieke kerk en weer anderen zijn zoekend; ieder tussen de 16 en 30 jaar is van harte welkom!

Er zijn weer zo’n 55 plaatsen dus geef je snel op! We zijn te gast in de beide kloosters van de Franciscanen en Clarissen in Megen. Zo maak je – met alle andere jongeren – iets mee van hun kloosterlijk ritme en franciscaanse gastvrijheid. Er is weer een gevarieerd programma van vieringen, pelgrimstocht, workshops tot een bonte avond met talenten uit eigen kring. Binnenkort verschijnt meer informatie over de workshops en de bonte avond. Nodig je vrienden of familie uit en geef je op voor het FJT 2014: GOED NIEUWS!

Het weekend vindt plaats van 10 – 12 oktober.

Bij het aanmelden moet je je ook inschrijven voor de workshops. De Worshops FJT 2014 vind je hier.

Workshops FJT 2014

Bonte avond

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s